Praktiska lösningar för hemmets alla utrymmen

Praktiska lösningar för hemmets alla utrymmen

Praktiska lösningar för hemmets alla utrymmen

Inspiration

Låt dig inspireras och få idéer på olika förvaringsmöjligheter. Pelly Components har förvaringslösningar för alla utrymmen.

För garderoben

Vi erbjuder praktiska garderobslösningar som efterfrågas för husets alla utrymmen. Inom vårt breda garderobssortiment ryms oändliga förvaringsmöjligheter och de är självklart anpassade för olika garderobsmått.

För köket

Med praktisk och flexibel förvaring i köket kan man laga istället för att leta. Vi erbjuder högkvalitativa och flexibla produkter för hemmets hjärta som är anpassade för flera olika köksmått och standarder.

För tvättstugan och badrummet

Oavsett om tvättmaskinen ryms i badrummet eller du har en stor och rymlig tvättstuga är förvaringen a och o för att undvika ett kaos. Med smart förvaring bli alla måsten blir ett rent nöje.

Ansvarsfriskrivning 
Vår ambition är att informationen som ligger på webbportalen skall vara så korrekt som möjligt. Däremot reserverar vi oss för förändringar i sortiment eller felaktigheter som kan ha smugit sig in i texterna. Färger och material kan skilja sig från hur de ser ut i verkligheten.