Pelly Tf 0818 0827 (W581 H387 Q85 U)

The Foundation™

Smarta förvaringslösningar ligger till grund för varje välorganiserat hem. Från enkla klädstänger och eleganta glaslådor till mer specifika produkter som slipshängare och accessoarboxar. Det är de väsentliga byggstenarna du behöver för att skapa en tidlös förvaring hemma.

The Rail

A WARDROBE ESSENTIAL WITH A TWIST 

Den perfekta förvaringen för dina skjortor, jackor, tröjor och klänningar. Håller dina kläder lättillgängliga. För att maximera användningen av tillgänglig utrymme i garderoben finns det en version utrustad med krokar som du kan montera längst in din garderob. Behöver du mer förvaring finns det även ett sidomonterat alternativ.

Till produkt

The Mirror

LOVE AT FIRST SIGHT

Med sin vikbara design tar spegeln upp minimal plats i din garderob. Enkel att dra ut och vrida till önskad vinkel.

Till produkt

The Tray

LET YOUR COLLECTION SHINE

Oavsett om du har en passion för smycken, klockor eller solglasögon, är en välorganiserad garderob mer tilltalande. Glaslådan ger en luftig och elegant känsla till din garderob. Accessoarbrickan kan anpassas med flyttbara avdelare.

Till produkt

The Mesh Basket

FIND EVERYTHING YOU WANT TO HIDE

Meshkorgen, en stabil och snygg förvaring som gör innehållet i din garderob lätt att hitta. Mesh Basket Roller är utrustad med hjul, vilket gör korgarna lätta att öppna och stänga.

Till produkt

The Hook

EASE THE LOAD

Hur organiserad din garderob än är kan du alltid använda den lilla extraförvaringen för väskor, kepsar och halsdukar.
Med sin smarta design kan den användas efter dina behov.

Till produkt

The Shoe Rack

PERFECTRLY POLISHED AND NEATLY STORED

Den perfekta lösningen för att organisera dina klackskor, sneakers och loafers. Justera stödskenorna så att de passar storleken på dina skor. Accessoarboxen är en perfekt till att förvara dina skovårdsprodukter.

Till produkt

The Hanger

READY FOR EVERY OCCASION

Praktiskt med extra utrymme för gårdagens kläder eller för att sätta ihop den perfekta outfiten för dagen. Monteras i önskad höjd för klänningar eller jackor. Enkel att fälla in och ut.

Till produkt

The Trouser Pullout

FRESH OFF THE RACK

Fixa högarna av jeans och byxor till en välorganiserad samling med hjälp av ett byxutdrag, som ger dig en snabb överblick över innehållet samt enkel tillgång till ditt val av dagen

Till produkt

The Accessory Storage

A NEW HOME FOR ALL YOUR ACCESSORIES

Utdragbar förvaringsbox speciellt utformad för accessoarer och tillbehör. Boxen är löstagbar och kan tas med när du behöver det. Utrustad med tio krokar som är idealiska för förvaring
slipsar, bälten, halsband och liknande föremål.

Till produkt
Tie And Belt Hanger Pelly