Mesh Miljofoto

Vi har fokus på riktigt bra funktion utan att göra avkall på design och estetik

Vår ambition:

• Att bli lite bättre för varje dag genom hela värdekedjan

• Produkterna bygger på svensk designtradition som kombinerar enkelhet och rena linjer med funktion och kvalitet

• Vår produktionsteknik är konkurrenskraftig på grund av att utveckling och produktion arbetar nära varandra för att skapa riktigt bra produkter till låga kostnader

• Vi samarbetar gärna i en öppen dialog både med dig som kund

• Alla våra medarbetare ska höras och tas på allvar i alla fall. Vår arbetsplats präglas av en öppen och ärlig dialog med respekt för varandra

Svensk design och egen produktion

Pelly Components är idag en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i den nordiska regionen och våra kunder inkluderar ledande tillverkare inom kök-, bad- och garderobsindustrin. Tillverkningen av våra produkter sker huvudsakligen i vår egen fabrik i Kaunas, Litauen. Huvudkontor med produktutveckling, design och övriga funktioner ligger i Jönköping.

Pelly Components vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmet. Tanken är att vi ska hjälpa till att göra livet enklare och med våra produkter skapa ordning och reda i kök, garderob, badrum och tvättstuga. Vi har fokus på riktigt bra funktion utan att för den skull göra avkall på design och estetik.

Pelly Tf 1420 1426 1 M

Koncerninformation

Pelly och dess bolag utvecklar produkterna utifrån skandinavisk designtradition och kunders önskemål om en skandinavisk enkelhet och renhet i designen. Företaget vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmet. Produkterna ska bidra till ordning och reda i kök, tvättstuga, badrum och garderob. Fokus ligger på bra funktion i kombination med design och estetik.  

Pelly Components ingår i Pelly Group som har sin bas i Jönköping. Vi började tillverka garderobsinredning i Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket från förr kvar än idag. 

Pelly Tf 1366 1372 (W778 H1167 Q85 U)

Pellykoncernen

I Pellykoncernen ingår Pelly Components AB, UAB Pelly Baltic, Mirro AB samt LG Collection. Pelly Components är en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och kunderna består av tillverkare inom köks-, badrums-, och garderobsindustrin. I den egna fabriken som ligger i Kaunas, Litauen, tillverkas en stor del av sortimentet för Pelly Components. Mirro innefattas av varumärkena Mirro, som säljer måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar, och Pelly System, som erbjuder smarta och funktionella hyll- och förvaringssystem. LG Collection tillverkar bland annat måttanpassade bänkskivor och stänkskydd.

Vill du jobba hos oss?

 

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Pelly Components.